Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Zlatan

Zlatan om framtiden: ”Kommer ett stort avslöjande snart”

Spekulationerna vill inte ta slut – var ska Zlatan Ibrahimovic spela kommande säsong. Snart får vi veta – i alla fall om vi ska tro Zlatan själv. ”Det kommer ett stort avslöjande snart. Det kommer bli enormt”, förklarade han efter ett långt möte med sin agent Mino Raiola sent i går kväll.

Zlatan Ibrahimovic efter Manchester Uniteds seger i Europa League.Bild: LUDVIG THUNMAN
Superstjärnan Zlatan Ibrahimovic är ständigt rubrikernas man. det spelar inge roll att han är svårt skadad.
Den 1 juli upphörde kontraktet med Manchester United och nu undrar en hel värld var han ska spela. Stannar han i England, blir det Italien eller är det dags att ta steget över Atlanten.
Svaret är inte långt borta. Det kommer snart – enligt Zlatan.
I går satt Zlatan och agenten Mino Raiola i ett fyra timmar långt möte i Manchester och efter mötet förklarade han för en fotograf.
– Det kommer ett väldigt stort avslöjande snart. Det blir enormt, sa Zlatan enligt Daily Mail.
Zlatan Ibrahimovic gick till Premier League och Manchester United och bar hela det engelska storlaget på sina axlar. Ända fram till den svåra knäskadan i Europa League-matchen mot Anderlecht.
Sedan dess har Zlatan opererats i USA och rehabiliteringen sköter han nu på Uniteds träningsanläggning i Manchester.
Zlatan fick inget nytt kontrakt med Manchester United på grund av knäskadad och den engelska storklubben har värvat Romele Lukaku för drygt 800 miljoner kronor. Lukaku har också fått ta över Zlatans nummer nio i United.
På torsdagseftermiddagen la Zlatan Ibrahimovic också ut en bild på sig själv och Mino Raiola på sitt Instagramkonto.

Fyra tänkbara klubbar för Zlatan Ibrahimovic

Manchester United.Bild: JOHANNA LUNDBERG

Man United – CL-spel med Mourinho

Kom dit inför förra säsongen och lyfte hela laget på sina axlar. Tränaren och vännen Jose Mourinho vill han en frisk Zlatan i sitt lag alla dagar i veckan, men å andra sidan har Mourinho värvat Zlatans ersättare Romele Lukaku för drygt 800 miljoner. Knäskadade Zlatan firade med laget efter EL-triumfen då laget också säkrade en plats i den kommande säsongs Champions League. Och det är ju titeln Zlatan vill ha mest av allt.
Los Angeles Galaxy.Bild: MATTHEW ASHTON

Los Angeles Galaxy – för affärerna

Spekulationer har pågått i flera år att Zlatan Ibrahimovic ska hit. Men då handlar det om annat än fotboll – då handlar det om att bygga varumärke. Kläder, parfymer och annatt. Och så lite fotboll i proffsligan MLS. Frågan är dock om Zlatan är redo att lämna Europa.
Milan.Bild: INSIDEFOTO

AC Milan – vill skapa nytt storlag

Storklubben från Milano vill skapa ett nytt "Grande Milan". Klubben har redan gjort sju värvningar under sommaren, bland annat André Silva från Porto och Hakan Calhanoglu från Bayer Leverkusen. Zlatans status i Italien är starkare än någon annan utländsk spelare. Om Milan verkligen vill visa musklerna under de nya kinesiska ägarna vore Ibrahimovic den ultimata signalen.
Juventus.Bild: INSIDEFOTO

Juventus – nytt radarpar hos CL-finalisten?

Italiens mesta mästare nådde Champions League-final i våras. En återkomst för svensken skulle vara en ny statusmarkör inför en ny säsong där CL-titeln återigen är prioriterad. Skulle Zlatan kunna spela tillsammans med Gonzalo Higuain i ett fruktat anfallspar?
Gå till toppen