Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Icona Pop, Jerry Williams och Dolores Haze – 16 nya akter klara för Malmöfestivalen

Elektropopduon Icona Pop, rocklegenden Jerry Williams och punkrockbandet Dolores Haze – de är några av de nya bokningarna till årets Malmöfestival.

Under fredagsförmiddagen släpptes 16 nya akter till årets Malmöfestival och bland namnen fanns flera stora artister.
Aino Jawo och Caroline Hjelt, duon bakom Icona Pop, har sålt platina i USA med 2012 års megahit ”I love it” och vunnit priser på både Grammis och P3 Guld. Just nu är de även aktuella i tv-programmet ”Så mycket bättre”. De spelade på Malmöfestivalen senast 2014 och nu kommer de tillbaka för en spelning på Stora scenen.
Rockikonen Jerry Williams har sedan artistdebuten 1962 spelat för slutsålda hus och hans senaste album ”Ghost rider” från 2015 mottogs varmt av kritikerna.
Dolorez Haze slog igenom med sin riot grrrl-punk 2015 och kammade hem priset för Årets rock/metal på P3 Guld året efter. De är nu aktuella med singeln ”White house”.
Bland bokningarna finns dessutom flera lokala Malmöartister som Christine Owman, Deville och Feivel.
Årets Malmöfestival äger rum mellan den 11-18 augusti. Hela programmet för festivalen finns tillgängligt på Malmöfestivalens hemsida.

Här är alla de nya bokningarna till årets Malmöfestival:

Icona Pop
Jerry Williams
Dolores Haze
Christine Owman
Deville
Feivel
Hurula
Kräftskivan med Grus i Dojjan
Lur
Ossler
Skinny Lister
Sophie Zelmani
The Bronx
True Moon
Galaxi Shakedown
Hater
Håll koll på Malmös nöjesliv – följ Dygnet Runt på Facebook
Läs alla artiklar om: Malmöfestivalen 2017
Gå till toppen