Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

FC Köpenhamn kryssade i danska premiären

Poängtapp på premiärdagen var inte vad Ståle Solbakken ville se inför returen mot Zilina i veckans Champions League-kval.
– Vi verkade fruktansvärt slitna redan från början, säger han enligt Berlingske tidning.
Klarar MFF av returen mot FK Vardar på tisdag väntar sannolikt ett dubbelmöte mot FCK i tredje kvalomgången.
Precis som Malmö FF förlorade tre poäng till ett mot Sirius (3-3) tappade FC Köpenhamn sin ledning mot AaB i den danska ligapremiären.
Federico Santander gav FCK ledningen strax före pausvilan men i den andra halvleken tog gästerna från Ålborg över och FCK-målvakten Robin Olsen tvingades till flera högkvalificerade räddningar.
Det såg ut att räcka.
Men i den 93:e minuten fick AaB frispark på offensiv planhalva och efter flipperspel i straffområdet landade bollen vid Jakob Blåbjergs fötter som kunde kvittera till 1-1 och förstöra premiärdagen för storstadslaget.
Om Malmö FF tar sig vidare mot FK Vardar på tisdag kväll väntar sannolikt FC Köpenhamn i nästa kvalomgång. Danskarna vann bortamatchen mot slovakiska Zilina i onsdags med 3-1. Returen på Parken spelas i veckan som kommer, på onsdag kväll.
Berlingske tidning kallade FCK:s insats för "tandlös". Tidningen skriver att lagets tränare Ståle Solbakken skyllde den andra halvlekens prestation på trötthet.
– Vi verkade fruktansvärt slitna redan från början. Om det var konstgräset och värmen i Zilina som det ska skyllas på, det vet jag inte, säger Solbakken enligt Berlingske.
Gå till toppen