MFF

Klart: Vardar–MFF tv-sänds

Nu är det klart att Viasat sänder returmatchen mellan Vardar och MFF. – Det här blev verkligen en ”sista-minuten-lösning” som blev klar nu under morgonen, säger MTG:s sportchef Per Nunstedt i ett pressmeddelande.

Efter 1-1 i hemmamatchen har MFF är returmötet mot Vardar väldigt öppet. Intresset för bortamachen har varit stort bland MFF-supportrarna och MFF:s biljetter till bortamatchen sålde snabbt slut.
För de som inte hade möjligheten att åka ner till Strumica har tv-sändningen av matchen varit osäker. Vardar har suttit på rättigheterna och fram till måndagsförmiddagen var det fortfarande ingen svensk tv-kanal som hade löst rättigheten. Men nu står det klart att Viasat kommer att sända matchen.
– Just Champions League-kval är en mer komplicerad rättighet då det inte finns färdiga paket utan handlar om direkta förhandlingar med respektive klubb och deras representanter, då lagen lottats mot varandra. Då kan det bli sena bud. Nu är alla detaljer klara och då känns det väldigt bra, inte minst då det här är en match där dramatiken verkligen lever, säger Viasats sportchef Per Nunstedt i ett pressmeddelande.
Sändningen börjar 17.55 och kommer att visas i Viasat Sport Premium och Viaplay. Kommenterar gör Niklas Holmgren och experten Pontus Kåmark.
Läs alla artiklar om: CL-kvalet 2017: Vardar-MFF
Gå till toppen