Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Inside Redhawks

En sommarförlust ger knappast en vargavinter

Andreas Söderberg i duell med Rhett Rakhshani samt Carl-Johan Lerby-jubelBild: BILDBYRÅN
Pantern vann välförtjänt Malmöderbyt mot Redhawks med 4–3. Fara å färde för Malmö Redhawks? Nja, en sommarförlust ger knappast en vargavinter.
Det var nytt för båda lagen. Fast flest nykomlingar i Pantern, men det märktes inte. Kirsebergslaget kuggade i och åkte bitvis sönder Redhawks. Rakare och enklare var modellen.
Negativ spelarkritik efter en match, det är aldrig rättvist. Så den passar jag på. Finns dock anledning att misstänka att Redhawkshålen efter backarna Noah Welch och André Benoit kan bli svåra att fylla.
Speciellt Welchs utstrålning och ledaregenskaper var viktiga i framgångsformeln. Han ingav respekt.
Pantern hade banans gigant i backen Andreas Söderberg. 21-åringen uppträdde med stor mognad och pondus. Pantern hade även den vassaste forwarden i Martin Janohls.
Redhawks då? Carl-Johan Lerby blandade och gav i en högriskpoker. När det stämmer för den skridskostarke backen, som vid kvitteringen till 3–3, är det hockeypoesi. Han stack ut mest. Bland forwards var Lars Bryggman fränast.
Läs också: Pantern förstörde poängkungens premiär.
Gå till toppen