Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Game of thrones kommer till Malmö – som fest

Det är bara juli men vintern är redan här. Den sjunde säsongen av den hyllade HBO-serien Game of thrones har precis haft premiär – och det firar Moriskan med att ställa till med temafest.

I måndags hade den näst sista säsongen av succétv-serien Game of thrones premiär på HBO Nordic. Därför bjuder nu Moriska Paviljongen in till temafesten Party of thrones. Den 12 augusti kommer hela lokalen förvandlas till platser ur George R.R. Martins fiktiva värld – som The North och Dorne. – Det är en av de bästa bok- och tv-serier som någonsin skapats. Hela fenomenet är så gediget uppbyggt med en hel världskarta, olika kulturer och språk, politiska intriger och spel, såväl som starka individuella karaktärer och öden. Game of thrones visas i cirka 170 länder, du har alltså ett hett diskussionsämne att dela med folk över i princip hela världen, säger Linnea Lindahl, temafest-arrangör på Moriskan, i ett pressmeddelande.
Moriskan har tidigare arrangerat temafester på teman som Stranger things, Harry Potter, Skam och Beyonce – och nu har alltså turen kommit till Game of thrones.
– Temafester är alltid något utöver det vanliga. Temafester skapar en helt annan typ av förväntningar hos besökarna, alla som ska dit vet vad det är som gäller – och då blir gemenskapen och stämningen på plats helt magisk, säger Linnea Lindahl i ett pressmeddelande.
Gå till toppen