Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Klart: Teddy Bergqvist lånas ut till Åtvidabergs FF

Det har spekulerats kring att han skulle vara aktuell för en utlåning, för att ta nästa steg i utvecklingen, tidigare. Nu bekräftar Malmö FF att en utlåning är klar. Teddy Bergqvist lånas ut till Åtvidabergs FF säsongen ut.

Teddy Bergqvist deppar under fotbollsmatchen i kvalet till Champions League mellan Malmö FF och Vardar som slutade 1-1.Bild: PETTER ARVIDSON
Han hoppade in i CL-mötet mot Vardar i onsdags. Men han är i tuff konkurrens med spelare som Markus Rosenberg, Pawel Cibicki, Jo Inge Berget och Alexander Jeremejeff, och har därför fått snålt med speltid i MFF.
Nu har Malmö FF kommit överens med Åtvidabergs FF om en utlåning av Teddy Bergqvist. Låneavtalet gäller säsongen ut.
Han gjorde allsvensk debut borta mot BK Häcken i fjol, men för att få mer speltid kommer Teddy Bergqvist att spendera resten av säsongen i Åtvidabergs FF i Superettan.
– Vi tror mycket på Teddy men för att han ska ta ytterligare kliv tycker vi att han behöver få speltid på seniornivå. I Åtvidaberg får han förutsättningarna att kunna växa och komma tillbaka till MFF ännu starkare, säger Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson i ett pressmeddelande.
Teddy Bergqvist gör sin första träning med Åtvidabergs FF idag klockan 11:00.
Gå till toppen