Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Trump i nytt påhopp på Sessions: Väldigt svag

Jeff Sessions och Donald Trump. Arkivbild.Bild: Evan Vucci/AP/TT
Det är ingen hemlighet att Jeff Sessions inte är president Donald Trumps favorit i regeringen. Nu går Trump till nytt angrepp mot sin egen justitieminister, som han anser inte tar olika typer av anklagelser mot den tidigare presidentkandidaten Hillary Clinton på allvar.
"Justitieminister Jeff Sessions har intagit en VÄLDIGT vek hållning gentemot Hillary Clintons brott", skriver Trump i ett inlägg på Twitter.
Tidigare i juli sade Trump i en intervju med New York Times att han ångrar att han utnämnde Jeff Sessions till justitieminister, eftersom Sessions förklarat sig jävig och inte velat medverka i utredningen om ryska kopplingar till det amerikanska presidentvalet i fjol.
– Om han hade sagt sig vara jävig före jobbet hade jag sagt: Tack Jeff, men jag kommer inte att välja dig, sade Trump då.
Sessions svarade att han inte har några planer på att avgå.
Gå till toppen