Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Malmös restaurangägare reagerar – gäster äter medhavd mat på uteserveringarna

På uteserveringar runt om i stan dukar matgästerna upp medhavda sallader, kebabtallrikar och smoothies. Men nu börjar Malmös krögare tröttna.
– Det händer varje dag, ibland flera gånger varje dag, säger Jonas Letelier på Far i hatten.

Ivan Jurman på Kvarteret Åkern.Bild: Albin Brönmark
Ivan Jurman har drivit Kvarteret Åkern på Nobelvägen sedan 2014. För honom är problemet en relativt ny företeelse. Aldrig tidigare har han kommit på restauranggäster med att äta medhavd mat på restaurangen – men förra veckan hände det tre gånger.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen