Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Det luktar, dubbelfel av ATG, galoppstjärna byter tränare och banbelysningen tändes

Solvalla byter vd med omedelbar verkan.
Sån’t luktar i en gammal journalistnäsa.
+ + +
Perfect for You, en snackhäst inför Svenskt Derby i mitten av juli, har bytt tränare och lämnat Katharina Stenefeldt. Perfect for You återfinns numera hos Hans Adielsson och förbereds för Hurricanelöpningen om knappt två veckor.
+ + +
Fick mejl av ATG. Där påstås det att V75–omgången den 23:e augusti startar 12.45. Det är en onsdag så bloggen är helt övertygad om att det är fel. Sen påstås det också att Derbylördagen den andra september också ska ha första start 12.45. Det skulle i så fall betyda 14.30–start för V75.
Men det stämmer inte heller.
Rätt ska vara 18 start onsdagen den 23 och vanliga tider med V75–start 16.20 Derbylördagen.
Två fel – minst – i samma utskick.
+ + +
Strax efter 19 tändes banbelysningen. Hallå, vart tog sommaren och ljuset vägen?
+ + +
Hinner inte med tyska Derbyt i Berlin i år. Kommer att sakna det.
+ + +
Önskar att jag hade kommit på det själv, men det var Lasse Dahlgren på Sulkysport som drog den logiska slutsatsen att oavsett tekniska problem hos ATG ska loppen starta på utsatt tid. Efter avregleringen finns det ingen som väntar på ATG utan då kommer spelarna bara att byta bolag. Så lika bra att de lär sig direkt.
+ + +
Jörgen Forsberg, styrelseledamot och hästägare med stor erfarenhet av från näringslivet, tar över som vd på Solvalla.
+ + +
Wind Turbine vann andra loppet på Jägersro. Några hundra meter efter mål föll han död ner. Ett första veterinärutlåtande talade om en inre blödning.
Gå till toppen