Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Linköping: Tonårsflicka anmälde våldtäkt

En tonårsflicka har anmält att hon blivit våldtagen i Linköping. Våldtäkten ska ha skett utomhus, i samband med att flickan klev av bussen på torsdagskvällen.
Händelseförloppet är än så länge oklart och ingen är gripen för händelsen. Enligt anmälan ska flickan, som är under 18 år, ha blivit våldtagen av en för henne okänd man. Flickan har hörts inledningsvis av polisen. Också flera personer som kan tänkas ha hört eller sett något har hörts under dagen.
Polisen är intresserad av att få kontakt med personer som färdats på buss 11, med avgång 21.35 från Resecentrum mot Johannelund.
– Det är intressant för oss att få en klarare bild av bussfärden, oavsett om man sett något man tycker känns viktigt eller inte. Så har man varit på den här bussen vid den här avgångstiden så vill vi gärna att man kontaktar polisen, säger Tommy Thorngren, pressansvarig region Öst.
Gå till toppen