Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nystartade Kvargkungen gör smoothies med lokal touch

Smoothies gjorda på kvarg, frukt och bär var länge Erik Edholms frukost. Nu är det grunden i hans nya affärsidé: Kvargkungen. Produkten riktar in sig på den växande skaran kost- och träningsintresserade, och smaksätts av lokalproducerade varor.

Just nu levererar Kvargkungen tio muggar om dagen till Gerdahallen, Victoriastadion och Sundkraft gym.Bild: Ingemar D Kristiansen
– Träning och kost är min stora passion i livet. Därför känns det naturligt att jobba med det. Och trenden med kvarg bara växer, kvarghyllorna i mataffärerna blir bredare och bredare.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen