Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Varmkorv-VM, skaldjur och klezmerjazz på Köpenhamns stora matfest

Ett stort mattorg vid Torvehallerne är en av nyheterna under den tio dagar långa festivalen Copenhagen Cooking som brakar lös fredag 18 augusti. På Israels plads kan man dricka festivalöl och äta kreationerna från varmkorv-VM.

Kayak bar vid Knippelsbro brukar serverar en särskild skaldjurstallrik under Copenhagen Cooking-festivalen.Bild: Albin Brönmark
Matfestivalen är utspridd över hela staden, och många av de över hundra evenemangen äger rum på restauranger eller mindre lokaler dit man behöver biljetter.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen