Zlatan

Här är Manchester Uniteds nya plan för Zlatan

Medan Zlatan Ibrahimovic jobbar på att komma tillbaka till fotbollen spekuleras det hej vilt om var han ska hamna. Nu det ser ut som om svensken kommer att erbjudas ett nytt kontrakt i United kanske både som spelare – och tränare.

Zlatan Ibrahimovic kanske erbjuds ett nytt kontrakt i Manchester United, efter den aktiva spelarkarriären kanske han får en roll som tränare.Bild: LUDVIG THUNMAN
Det är den engelska tidningen Independent som skriver att Manchester United är redo att ge svenske Zlatan Ibrahimovic en tränarroll i klubben när han avslutar sin karriär.
Zlatan står för närvarande utan kontrakt. Men i förra veckan uppgav Jose Mourinho att han vill ha svensken tillbaka, men att det inte är någon brådska.
Läs mer:Mourinho om Zlatan: ”Vi vill att han spelar med oss”
Läs mer:Läkarnas tillsägelse: Zlatan måste lugna ner sig
Men nya uppgifter från tidningen Independent i England säger att klubben med José Mourinho i spetsen är redo att också ge Zlatan Ibrahimovic en tränarroll efter att hans aktiva spelarkarriär är över.
Enligt nget källor till tidningen ser Mourinho Zlatan som en förebild för truppen och att han kan fungera som en länk mellan spelartruppen och tränarstaben. De unga spelarna i Manchester United ska se upp till Zlatan.
Zlatan Ibrahimovic rehabiliterar just nu för att ta sig tillbaka från sin knäskada, rehaben sköter han på Manchester Uniteds träningsanläggning Carlington.
Läs alla artiklar om: Zlatans framtid
Gå till toppen