Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nike vände och vann mot Flagg

I en svängig historia där Flagg ledde med 2-0 tidigt, kunde Nike till sist åka ifrån sin bortamatch med en 3-2 seger i bagaget.
– Det var en konstig match. Flagg tog ledningen med två mål ganska snabbt och vi spelade inte alls som vi tänkt oss. Flagg dominerade matchen och vi lurades in i deras fällor. Sen gjorde mina spelare inte alls som jag sagt vi skulle göra - de gjorde tvärtom. Så Flagg ledde välförtjänt i halvtid, sa Nikes tränare Per Harrysson.
– I andra börjar vi spela som vi sagt vi skulle och vi vände på steken. Flagg började bli trötta då också och vi är ju erkänt starka i andra halvlekar och har vunnit alla där förutom en.
Per Harrysson valde att sammanfatta insatsen såhär:
– Det känns bra att vi vann idag, men inte bra att inte spelade som vi ville. Det blir svårt om man inte följer matchplanerna. Det var enkla instruktioner som vi valde att inte följa.

Division 4 Skåne sydvästra HERR

3
BK Flagg
  • (2-0)
2
GIF Nike

Målskyttar

    • "Timo" Nsubuga Godfrey
    • Ekene Jerry Obidike 2
    Gå till toppen