Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Game of thrones-skådespelare: Nästa säsong kommer om två år

Just nu sänds den näst sista säsongen av HBO:s succéserie Game of thrones. Men fans får vänta länge på den sista säsongen – enligt Nikolaj Coster-Waldau som spelar Jaime Lannister. Det skriver danska BT.

Nikolaj Coster-Waldau som Jaime Lannister.Bild: Macall B. Polay
– Vi har ännu ett år kvar av Game of thrones, och den sista säsongen sänds nog först om två år, säger Nikolaj Coster-Waldau till BT.
– Så det finns tid kvar för oss som jobbar med serien. Men det är klart att det blir märkligt att sluta, man har fått knutit många vänskaper och man har vant sig att träffa samma människor varje år. Det kommer jag att sakna.
Läs också ”Game of thrones” läckt – av HBO
Hur serien slutar vet han inte, enligt en intervju med sajten Collider för några dagar sedan. Han berättar att han visste vad som skulle hända i förväg de första tre säsongerna – men efter det har han bara fått veta kort innan inspelningarna har börjat.
Läs också Hundar överges efter "Game of thrones"
Nikolaj Coster-Waldau vet inte vad som kommer att hända med hans karaktär i den sista säsongen av Game of thrones.Bild: Joel Ryan
– Jag får manus en månad före vi börjar filma, eller sex veckor innan, och då vet jag vad som ska hända i den säsongen. Men jag vet inte vad som ska hända i nästa säsong. Vi börjar filma igen i oktober, så inom de närmsta veckorna kanske vi får manus och får då reda på vad som händer. Jag är väldigt nyfiken.
Gå till toppen