Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

"Game of thrones"-parodi till Broadway

Kit Harington och Rose Leslie, båda kända från tv-serien "Game of thrones", som nu får en parodi på Broadway. Arkivbild.Bild: Willy Sanjuan/Invision/AP
Snart avslutas säsong sju av tv-serien "Game of thrones", och tittarna får vänta ett tag till på den sista, avgörande säsongen. Men för dem som inte kan få nog av tv-serien visas musikalen "Game of thrones: The rock musical – An unauthorized parody" på Broadway. New York Times skriver att musikalen, som gör parodi av händelsen från seriens första säsong, sätts upp tre veckor i oktober. Den hade premiär i Los Angeles i februari i år, och har haft åtta föreställningar i San Diego.
Skapare av musikalen är skådespelaren Steven Christopher Parker, som bland annat har medverkat i "Juno" och "Little miss sunshine", och manusförfattaren Steven Brandon.
Gå till toppen