Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Zoran Roganovic i H43-comeback

Zoran Roganovic har gjort comeback i H43-tröjan.
– Det kommer att bli spel hela säsongen, säger den tidigare skyttekungen i elitserien.

Åter i H43:s tröja nummer 23. Zoran Roganovic gjorde comeback för Lundaklubben i en träningsmatch mot HK Malmö.
På lördagseftermiddagen mötte H43 ett B-betonat HK Malmö i Idrottshallen i Lund och vann med 34-29. Zoran Roganovic spelade omkring 40 minuter av matchen och gjorde tre mål och massor av assist.
– Det var vår första träningsmatch och det gick bra. Jag trodde inte jag skulle spela mer handboll utan bara satsa på ungdomsarbete men efter några träningar med H43 fick jag suget tillbaka, säger Roganovic.
Han lämnade HK Malmö och Handbollsligan i våras för att på nytt engagera sig i H43 från Lund där han funnits med som tränare i ungdomsleden i flera år. Roganovic gjorde elva säsonger i H43 och har vunnit skytteligan i elitserien vid sex tillfällen.
Efter två säsonger i Lugi och en i HK Malmö laddar han om. Roganovic fyller 40 år i december men känner att han har mer att ge som handbollsspelare. H43 håller till i division 2.
– Det är verkligen en fantastisk grupp med massor av unga talanger från H43:s egen skola. Karin Olin är en själen i laget som lagledare, Jacob Anderberg en härlig huvudtränare och Viktor Bruhn och Adam Hereka är två tongivande spelare som varit med en hel del. Vi är en ganska rutinerad trupp för att vara division 2 även om vi har slussat in många egna juniorer.
–Jag vill verkligen hjälpa A-laget så att vi om två år i spelar i allsvenskan. Sedan kan jag sluta, hälsar Lundaprofilen.
Nästa träningsmatch är mot Ankaret i nästa vecka. Seriepremiären sker mot Malmö HP 30 september.
Gå till toppen