Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Från Giganten till gigantisk utmaning

Ritandet och klippandet är fortfarande ledstänger. Pysslandet blir även ett OV-ärderligt hjälpmedel i en nykomlings strävan att överleva i Handbollsligan. Klubbens affischnamn Ulf Sivertsson berättar om hur utmaningen ska tacklas, varför spelarna måste spela matcherna innan de spelas och om hur han tolv år ung gjorde första tränarinsatsen i uppväxtkvarteret i Halmstad.

Efter storförlusten i träningsmatchen mot Sävehof lyfter tränaren Ulf Sivertsson fram både positiva och negativa aspekter.Bild: LUDVIG THUNMAN
Det är dagen efter träningsmatchen då OV fått en svidande lektion av Sävehof. Direkt efter 60 minuter handboll satte sig OV-tränaren Ulf Sivertsson och omvandlade matchpraktik till teori. Det tog fyra timmar. Nu bläddrar han bland handskrivna papper och överför siffror till whiteboarden. Sedan ringar han med rött in det han tänker trycka på under inledningen av träningspasset. I regel tar genomgången 35–40 minuter.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen