Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sista middagen med Alliansgänget

Glada Alliansledare i oktober förra året: Ebba Busch Thor, Jan Björklund, Annie Lööf och Anna Kinberg Batra. Arkivbild.Bild: Fredrik Sandberg/TT
När Anna Kinberg Batra i juni bjöd en rad partiledare på middag var hon ännu en i gänget, det vill säga hon basade för Moderaterna. Mötet nu i september var tänkt som en nystart för Alliansen, likt träffarna i Högfors 2004 och Maramö 2013, skriver Aftonbladet.
Nu kom Anna Kinberg Batras avgång emellan; hon tvingades bort från partiledarposten den 25 augusti. Men gästerna dök upp på middagen i alla fall. Av en Instagrambild att döma var mötet glatt:
"Vi sågs i mitt kök som planerat nu i veckan, men med annan roll för mig och annat att tala om än vi trodde för några veckor sen. I stället blev det fokus på maten, umgänget och minnen från god vänskap och bra samarbete under de senaste åren", skriver den förra M-ledaren.
Gå till toppen