Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Handboll

Malmö går miste om SM-finalerna i handboll

Scandinavium i Göteborg blir SM-värd för SM-finalerna i handboll. ”Det känns härligt att åter kunna bjuda in Göteborgspubliken till vår stora handbollsfest, 2018 års SM-finaler”, säger Peter Gentzel, vd Svensk Elithandboll.

Kristianstad har färgat Malmö arena orange de senaste åren vid SM-finalerna i handboll.Bild: PETTER ARVIDSON
I våras spelades dam- och herrfinalen i Malmö arena där arenan färgades orange av Kristianstads alla supportrar. Och likadant var det året innan, men nu är det slut på handbollsfesten i Malmö. I alla fall för den här gången.
– Vi är väldigt stolta över att än en gång få förtroendet att stå som värd för SM-finalerna i handboll. Scandinavium är ju numera klassisk handbollsmark och vi hoppas så klart på ett fullsatt Scandinavium precis som 2013 och 2015, säger Lotta Nibell, vd på Got Event som driver Scandinavium, i ett pressmeddelande.
Till våren återkommer USM-slutspelet till Malmö och Stadionområdet. En händelse som blivit en fullträff arrangörsmässigt med spel på sex arenor över en helg.
Gå till toppen