Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Vellinge

”Jag är ingen hemmafru som lever på min mans pengar”

Hon tycker att röda mattan är lite väl mycket ”OMG” och gillar att renovera gatufynd till lägenheten. TV3:s nya Hollywoodfru Jennifer Åkerman titulerar sig hellre som artist – och håller just på att spela in en EP på Tambourine Studios i Malmö. ”Jag är ingen hemmafru som lever på min mans pengar.”

”Jag har inga barn, jag är inte gift. Jag har andra ansvar. Min dag är att vakna och jobba”, säger Jennifer Åkerman som gärna varvar ner hos föräldrarna Vera Stevens och Magnus Åkerman i Falsterbo mellan jobbresorna. Vera Stevens var en av deltagarna i Skånefruar – den svenska motsvarigheten till Svenska Hollywoodfruar – som sändes på Kanal 5 2010.Bild: Micaela Landelius
Jennifer Åkerman är uppväxt i Stockholm, men somrarna har alltid tillbringats hos mormor och släkten nere på Näset. När hon var i 15-årsåldern flyttade familjen till egna villan i Falsterbo. Hon gick nian på Tångvallaskolan och fortsatte sedan med samhällsekonomiskt program på Sundsgymnasiet.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen