MFF

MFF-podden: Formsvacka, försvarsalternativ och färdiga kontrakt

MFF-podden slutbehandlar förlusten mot Örebro och blickar framåt mot matchen mot Hammarby, där ett trendbrott känns helt nödvändigt för Malmö FF.

Markus Rosenberg sammanfattade Malmö FF:s förlustmatch mot Örebro med ”dålig inställning, dålig taktik och dåligt genomförande”. Frågan är vilket som är värst?
Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog tar Örebromatchen i mål och diskuterar frågan som många supportrar vill ha svar på: Varför byttes inte Carlos Strandberg in tidigare?
Podden tacklar också frågan om försvaret, som inte fungerar särskilt bra för tillfället. Är det dags att rotera i mittförsvaret? Och vilka andra ändringar kan man förvänta sig mot Hammarby?
Avslutningsvis pratar podden om förra veckans kontraktsförlängningar, om betydelsen – på och utanför planen – av att Rosenberg och Christiansen skrev nya kontrakt.
MFF skrev A-kontrakt med Dennis Hadzikadunic under pågående inspelning, därför behandlas detta ämne inte i podden.
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra podspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
De 80 första avsnitten MFF-podden finns samlade här. Från avsnitt 81 och framåt finns allting här.
Gå till toppen