Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Lugi föll mot mästarna igen

Lugi hade inte lärt sig av läxan man fick i vårens semifinaler. Det menade Lugitränaren Dragan Brljevic som inte imponerades av mästarna, men saknade attityden i det egna laget.

Premiären var en repris på vårens semifinal.
Jämnt och spännande och med H65 som segrare efter 60 minuter.
Lugi hade framför allt kommandot i den första halvleken och gick till halvtidsvila i ledning 15-13.
– Vi spelade bra i den första halvleken och det är bra att göra 15 mål på mästarna. Men sedan slutade vi att kliva som vi pratat om och började backa, sa Dragan Brljevic.
Ett H65, som misslyckades i Champions League-kvalet i helgen, tilläts spela sitt spel och Lugi gav utrymme för Anna Bardis och Marie Wall.
– Vi känner mycket väl till H65:s styrkor, men på planen väljer vi inte att sätta stopp för dem och det gör mig mer ledsen än besviken, sa han.
Från niometer värderade Lugi inte alltid rätt och det bjöd på kontringar där H65:s Marie Wall straffade dem hårt.
Till slut blev det ändå dramatik och Ebba Engdahl hade ett skott i stolpen som skulle gett 26–26 alldeles i slutet. Istället blev det mål åt andra hållet när Anna Olsson blixtsnabbt vände och satte 27–25.
Till slut fanns möjligheten att kvittera med bara enstaka sekunder kvar, men comebackande Sara Olofssons skott gick inte genom.
Sara Olofsson, som missade hela förra säsongen på grund av korsbandskada, var tillbaka i spel i premiären och gjorde en stark insats med två mål.
– Fantastiskt att vara tillbaka, men synd på resultatet.
Läs alla artiklar om: Handboll: SHE 2017/2018
Gå till toppen