Zlatan

Zlatan kan vara tillbaka ”så tidigt som november”

Mino Raiola antydde häromdagen att Zlatan kan komma tillbaka tidigare än väntat. Nu säger källor till The Independent att svensken kan vara spelklar redan i november.

Zlatan Ibrahimovic i Ligacupen i februari i år.Bild: DARREN STAPLES
– Det talas om att han möjligen kan vara tillbaka på plan i januari, men vem vet om han inte lyckas tidigare, sade Zlatans agent Mino Raiola i början av veckan till Gazzetta dello Sport.
Svensken själv har inte velat ge någon tidsram för när han kan vara redo att spela igen efter sin knäskada, men källor nära Zlatan säger nu till The Independent att han kan komma att vara redo i november, vilket är betydligt tidigare än väntat.
Zlatan har skrivit ett ettårigt kontrakt med Manchester United, och managern José Mourinho tog ut svensken i Champions League-truppen, trots att tränaren tidigare sagt att han inte trodde att han skulle vara tillgänglig förrän i ett eventuellt finalspel efter nyår.
– Knät är nästan bra. Jag vill att alla ska ha tålamod. När jag kommer tillbaka så kommer världen få veta det, sade Zlatan själv i måndags.
Gå till toppen