Annons

Annons

Bocuse d'Or-kocken Alexander Sjögren startar eget vid Davidshall

Dygnet Runt

Nu är det klart. Bocuse d’Or-kocken Alexander Sjögren öppnar egen restaurang i Malmö och han gör det i Moccasins före detta lokal på Fersens väg. Med den nya matbaren Mutantur överraskar han genom att hålla stängt på lördagar och söndagar för att kunna ge personalen helgledigt och samtidigt satsa på gästspel och temamiddagar.

Alexander Sjögren.

Annons

Smålänningen Alexander Sjögren har verkat i många år i Skåne och bland annat jobbat på restaurangerna Mötesplats Österlen utanför Löderup och Vendel Ales Stenar i Kåseberga. Men i september 2015 förändrades hans liv rejält när han gick och vann den svenska uttagningen till Bocuse d’Or. Efter det jobbade han heltid med att skapa de perfekta rätterna för Bocuse d’Or Europe i maj 2016. Där knep han en bronsmedalj och kvalificerade sig till den stora VM-finalen i Lyon i januari i år där han slutade sjua.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy