Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Flodman visade klass i debuten

Supertalangen Hannah Flodman visade klass i sin debut för Lugi. Men lämnade planen med blandade känslor efter 22–23 mot Kristianstad.

Hannah Flodman satte fyra mål i sin första tävlingsmatch för Lugi.
– Det är väl kul att få komma till Lugi och äntligen få spela, men det är klart att det är tråkigt med en förlust i första matchen, sa hon.
– Vi hade fem måls ledning och det är alltid surt att tappa sådant. Det känns som att vi stressade iväg både skott och passningar, allt går fort och det blir ingenting av det.
Själv klev den 18-åriga vänsternian från Västerås/Irsta in i handlingen efter drygt tio minuters spel och visade omgående varför hon beskrivits som ett av Sveriges främsta framtidslöften.
Innan pausvilan hade Hannah Flodman noterats för tre mål där hon bjöd på såväl kraftfulla genombrott som mäktiga skott. Totalt blev det fyra mål och även starkt försvarsjobb.
Men hon fick begränsat med speltid på grund av sin överbelastningsskada i ena knäet.
– När jag kör mycket och anstränger knäet så känner jag av det ibland. Vi körde rätt hårt på träningen i går [onsdag] så jag spelade lite mindre än det kanske var tänkt.
– Jag börjar komma in i det mer och mer. Jag har bara varit med på två-tre träningar till hundra procent med laget. Det tar ju sin tid att komma in i allting, sätta tajmingen.
Nu får Hannah Flodman mer tid. Lugi spelar inte förrän om drygt två veckor, borta mot Skövde.
Gå till toppen