Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nike bortaslog serieledande LB07

Nike slog ett lojt LB07 med 4-1 på bortaplan i den näst sista omgången av årets seriespel. Detta gör att slaget om seriesegern lever in i slutomgången, även om LB07 redan säkrat spel i division tre.
– Vi gjorde en bra förstahalvlek idag, bland de bättre vi spelat i år. Vi hade ett varierat passningsspel och skapar fler chanser i den första halvleken än de två målen vi gjorde. LB07 var inte så tända idag och är man inte taggade i denna serien så blir det ett problem, sa Nikes Per Harrysson.
– Jag är mycket nöjd att på bortaplan vinna mot serieledarna. Ossian Andersson född 00 spelade centralt mittfält och gjorde det fantastiskt idag. Hela laget var kanon.
Planen nu inför nästa säsong?
- Vår plan är att balansera upp truppen med spelare som vill bli bättre, vi vill ha in spelare i klubben till det och letar efter dem.

Division 4 Skåne sydvästra HERR

1
IF Limhamn Bunkeflo
  • (0-2)
4
GIF Nike

Målskyttar

  • Emil Linde
  • Simon Samuelsson Renblad
  • Niklas Olsson
  • Kevin Fridlund
Gå till toppen