Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Trump svingar vidare – men NFL står enat

NFL:s spelare och ledare är inte kända för att hålla ihop. Men efter Donald Trumps senaste uttalanden och twittrande står de för en gångs skull enade. – Presidentens känslokalla och stötande kommentarer är motsatsen till vad det här fantastiska landet står för, säger San Francisco 49ers ägare Jed York.

Flera spelare i Baltimore Ravens (på bilden) och Jacksonville Jaguars knäböjde under den amerikanska nationalsången inför söndagens NFL-match på Wembley Stadium i London.Bild: Matt Dunham/AP/TT
Man skulle kunna tycka att Donald Trump har tillräckligt att stå i ändå. Men trots ett känsligt politiskt läge – med ett allt vassare och mer upptrappat tonläge gentemot Nordkorea – har USA:s president de senaste dagarna tagit sig tid att fokusera en hel del på att kritisera den amerikanska idrottsrörelsen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen