Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nöje

Jubel för fjärde gången för Karlstad

Melodifestivalen inleder sin turné i Löfbergs arena i Karlstad. Arkivbild.Bild: Fredrik Persson/TT
Karlstad är en av fyra städer som arrangerar deltävlingar i Melodifestivalen nästa år. Men beslutet kommer kanske inte som en överraskning för den värmländska staden: redan i våras skickade kommunstyrelsen ut ett pressmeddelande om att man var en av värdstäderna.
"Glädjande beslut för alla schlagerfrälsta – Karlstad blir värd för en av Melodifestivalens delfinaler 2018", stod det då i pressmeddelandet.
SVT och arrangerade Live Nation var dock snabba att förneka att några beslut fattats, och Karlstad kommun hänvisade till en "kommunikationsmiss."
Men i Karlstads fall verkar det inte ha varit fel att ta ut glädjen i förskott. den 3 februari har Melodifestivalens turné premiär i Löfbergs arena.
"Vi ser fram emot att möta våra tittare i arenor från Skåne till Ångermanland, och det ska bli trevligt med premiären i Karlstad, där vi tidigare fått ett mycket bra mottagande", säger Melodifestivalens projektledare Anette Helenius i ett pressmeddelande.
Gå till toppen