Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Storförlust för Pantern trots smakstart

Pantern ledde med 2–1 – sedan gjorde Oskarshamn fem raka mål.

Allsvenskan: Oskarshamn–Pantern 6–2 (1–2, 3–0, 2–0)
Pantern vill säkert glömma onsdagskvällens bortamatch i Oskarshamn så fort som möjligt. Storförlust med 2–6, trots att Pantern fick en smakstart. Pantern tog ledningen med 2–0 efter knappa sex minuter.
–Trots att vi vinner första perioden med 2–1 var inte heller den perioden något att applådera. Bara att erkänna att Oskarshamn var det bättre laget matchen igenom, sa Panterns assisterande tränare Fredrik Hallberg.
Pantern har startat säsongen med förlust 1–2 mot AIK och vinst med 1–0 mot Timrå. Genomklappningen mot Oskarshamn var oväntad.
– Men det blir lätt så när man inte är uppe på tårna i en sådan viljesport som ishockey. Det här var en kväll där vårt spel gick i stå.
Det var Sebastian Strandberg och Sebastian Selin som hittade rätt med 1–0 och 2– pan0 i inledningen.
– Redan i första perioden fick vi en fingervisning om att det skulle bli tufft. Vi drog på oss hela åtta utvisningsminuter i första perioden och det är på tok för mycket, fortsatte Fredrik Hallberg.
För Pantern gäller det att slicka såren fort.
– Vi har Västervik på hemmais i nästa match. I kväll bryter vi ihop. Redan i morgon laddar vi för en bättre insats mot Västervik.
Gå till toppen