Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Veronica Maggio berättar sin historia

Veronica Maggio hade inte tänkt ge ut någon bok. Men när hon väl började skriva gick det inte att sluta – nu kommer "Allt är för bra nu", ett slags kombinerad fotobok/musikalisk självbiografi/notbok. – Det kändes kul att ta kontroll och skriva själv, säger popstjärnan.

Veronica Maggio är aktuell med boken "Allt är bra nu". I den samlas hennes låtar, en massa fotografier och dessutom hennes egen berättelse. "Jag hade glömt hur roligt jag tycker det är att skriva utan att vara bunden till något särskilt versmått", säger hon.Bild: Jonas Ekströmer/TT
Hon är en av Sveriges största artister men ändå vet vi inte så mycket om henne. Veronica Maggio skriver själv i förordet till "Allt är för bra nu" att hon alltid varit på sin vakt, "otroligt privat" och "nästan hemlighetsfull".

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen