Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Ericsson långsammast i F1-träning

Marcus Ericsson i sin Sauberbil. Arkivbild.Bild: Antonio Calanni/AP/TT
Marcus Ericsson fick inte köra den första träningen inför Malaysias GP. Och fredagens andra formel 1-träning slutade 20 minuter i förtid på grund av en krasch, så svensken lyckades inte få till någon bra varvtid. Sauberförarna var allra sämst, Pascal Wehrlein hade 19:e tid och Ericsson 20:e.
I den första träningen var det monegasken Charles Leclerc som körde Ericssons bil. Han fick 15:e tid och var något snabbare än Wehrlein.
Red Bull-förarna Max Verstappen och Daniel Ricciardo dominerade under den första träningen, som startade försena efter ett regn. I den andra träningen var det Ferrari som var snabbast genom VM-tvåan Sebastian Vettel och Kimi Räikkönen. VM-ledaren Lewis Hamilton hade sjätte varvtid vid båda tillfällena.
Det var Haas-föraren Romain Grosjean som kraschade efter att ha kört på ett brunnslock som öppnat sig. Han klev ur oskadd ur bilen, men träningssessionen rödflaggades av säkerhetsskäl och avbröts därmed.
Gå till toppen