Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Pantern studsade tillbaka

Pantern studsade tillbaka direkt efter storförlusten med 2-6 senast i Oskarshamn. Det blev tre sköna nya poäng när Västervik besegrades med 4-3 på hemmaisen.
-Viktigt att vi kom in på banan igen. Det här var höstens andra seger, sa Panterns assisterande tränare Fredrik Hallberg.
Det var en helt annan tändning i Pantern i den här matchen jämfört med insatsen i Oskarshamn.
-I Oskarshamn var vi inte uppe på tårna i någon period. Idag var vår första kvart i matchen riktigt bra.
Pantern tog också ledningen med 2-0 i första perioden.
-Men det var en jämn match målmässigt. Matchen stod och vägde när Västervik kvitterade till 3-3 i början på tredje perioden. Tyckte ändå inte att vi var illa ute där. Vi tog tag i spelet direkt efter gästernas kvitteringspuck.
Panterns avgörande fullträff till 4-3 stod Tobias Ekberg för efter 44.14. Pantern utnyttjade ett powerplay där Tobias Ekberg fick iväg ett snärtigt handledsskott från blå linjen.
-Jag måste berömma laget idag. Det handlade om en gedigen laginsats. Om jag nu skall plocka fram en individuell spelare så blir det anfallaren Sebastian Strandberg. Utan tvekan Sebastians bästa match hittills i höst.
Ishockey allsvenskan herrar
IK Pantern-Västervik 4-3 (2-0, 1-2, 1-1)
Gå till toppen