Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bianca Ingrosso till "Talang"-juryn

Bianca Ingrosso tar plats i "Talang"-juryn. Programmet har premiär i TV4 till våren 2018. Arkivbild.Bild: Henrik Montgomery/TT
Bianca Ingrosso ansluter sig till Alexander Bard, David Batra och LaGaylia Frazier i "Talang"-juryn den kommande säsongen. Inspelningarna påbörjas om en vecka och TV4-programmet har premiär till våren.
"Talang är ju typ det roligaste programmet någonsin, för du kan komma dit och söka i princip med vad som helst. Jag söker någon som gör en riktig show, så jag blir helt blown-away och gör att jag antingen vill börja dansa, skrika eller gråta", säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande från tv-kanalen.
Hon är just nu aktuell med "Wahlgrens värld" i Kanal 5. Bianca Ingrosso driver även en blogg och känns igen från TV4-programmet "Let's dance" där hon slutade på en andraplats 2016.
Gå till toppen