Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Vass Liss avgjorde för Pantern

Två nya poäng för Pantern. Det blev vinst i den svåra bortamatchen mot Karlskoga med 4-3 sedan Olle Liss klivit fram som Panterns poängräddare. Tre prydliga fullträffar av Olle Liss.
-Olle var vass i den här matchen. Han avgjorde också tillställningen på straff sedan matchen först gått till förlängning, berömde Panterns assisterande tränare Fredrik Hallberg,
Dessförinnan hade Olle Liss gjort 0-1 och 3-3 i powerplay för Pantern.
-Det var Liss första mål för säsongen.
Pantern hade ledningen med 2-0 i början på andra perioden när man tappade rytmen och tillät Karlskoga att vända till ledning med 3-2.
-Vi förlorade andra perioden med 1-3. Där var vi inte bra. En av anledningarna var Karlskogas reducering till 1-2. Vi hade fördel av powerplay när vår Anders Grönlund fick en puck på halsen. Alla väntade på att domaren skulle blåsa men det kom aldrig någon signal. Istället kunde Karlskoga reducera till 1-2.
Segern innebär att Pantern återfinns på övre halvan i tabellen.
-Nu ser vi fram emot en av säsongens höjdpunkter. Klassiska Leksand kommer på besök till Malmö. Alla vet att Leksand har supportrar över hela landet. Vi hoppas givetvis på storpublik.
Ishockey herrar allsvenskan
Karlskoga-IK Pantern 3-4 (0-1, 3-1, 0-1,0-1)
Gå till toppen