Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Vellinge

Rosenberg satsar på livet efter fotbollen – bygger padelhall i Höllviken med annan MFF-profil

MFF-kaptenen Markus Rosenberg har planer för livet utanför fotbollsplanen. Nu går han samman med entreprenören Erling Pålsson och bygger en padelhall bakom Toppengallerian i Höllviken. "Efter 2018 slutar jag spela fotboll. Det känns bra att börja förbereda sig för livet efter karriären".

"Själv har jag spelat padel på semestern – sedan kommer jag att lägga mycket energi på det efter karriären", säger Markus Rosenberg om satsningen på ett nytt padelcenter i Höllviken. Bygget startar i november. (På bilden padelhallen i Lund som invigdes förra helgen.)Bild: Peter Frennesson och Ludvig Thunman/Bildbyrån
MFF-kaptenen Markus Rosenberg är bosatt i Höllviken sedan 2014 och nu väljer han att satsa på hemmaplan. Målsättningen är att redan nästa år öppna ett sportcenter med fyra inomhusbanor för racketsporten padel. I anläggningen, som ska ligga på Brädgårdsvägen bakom Toppengallerian i Höllviken, ska det också finnas en kafédel och en butik.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen