Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Frostigt efter exfruns första dam-skämt

Ivana Trump, exfru till USA:s president Donald Trump. Arkivbild.Bild: Michael Zorn /AP/TT
USA:s president Donald Trumps exfru Ivana har rört om i grytan genom att skämtsamt referera till sig själv som första dam i samband med att hon i en tv-intervju lanserade sin nya bok "Raising Trump" (ungefär: Att fostra Trump).
– Jag har ett direktnummer till Vita huset men jag vill egentligen inte ringa eftersom Melania är där, säger Ivana Trump i ABC:s Good Morning America.
Melania Trump är presidentens nuvarande hustru och Ivana Trump var gift med Donald Trump mellan 1977 och 1992.
– Jag vill verkligen inte orsaka någon sorts svartsjuka eller något i den stilen bara för att jag är Trumps första fru. Ok? Jag är första dam. Ok?, fortsatte presidentens exfru.
Kort därpå kom det ett uttalande i frågan från Melania Trumps talesperson, där även Melania och Donald Trumps son Barron omnämndes:
"Fru Trump har gjort Vita huset till ett hem för Barron och för presidenten. Hon älskar att leva i Washington och är hedrad över sin uppgift som USA:s första dam. Hon avser att använda sin titel och sin roll till att hjälpa barn, inte till att sälja böcker."
Gå till toppen