Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Williams mot comeback i Australian Open

Serena Williams tog tidigare i år hem Australian Open för sjunde gången. I januari nästa år, bara några månader efter att ha fött barn, hoppas hon försvara titeln. Arkivbild.Bild: Kin Cheung/AP/TT
Samtliga av de 100 främsta tennisspelarna i världen, såväl på dam- som på herrsidan, har bekräftat att de har för avsikt att delta i Australian Open i januari.
Det gäller även den regerande mästaren Serena Williams, som födde en dotter förra månaden. Den 36-åriga amerikanskan har själv medgett att det är "ganska intensivt" att försöka göra comeback så kort efter dotterns födsel, men planen tycks stå sig.
– Om någon kan klara av det så är det hon, och jag utesluter verkligen inte att hon är tillbaka i januari, sade Australian Opens turneringschef Craig Tiley på måndagens presskonferens.
På presskonferensen meddelades det också att segersumman höjs från 3,7 miljoner till 4 miljoner australiska dollar (motsvarande dryg 25 miljoner kronor).
Gå till toppen