Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Andra raka för Höllviken

Höllviken har plockat andra raka vinsten i innebandyns superliga. Vinst med 7–6 i en dramatisk och jämn match på bortaplan mot Växjö.
– Bara att välkomna tre nya poäng. Vi inledde seriespelet med två raka förluster men är på rätt väg igen, sa Höllvikens tränare Vidar Jonsson Wallin.
Det var i våras i sista omgången som Höllviken räddade nytt kontrakt genom att spela 7-7 mot just Växjö. I stället åkte Karlstad ur superligan.
Onsdagskvällens match var en tillställning där Höllviken låg före i protokollet men Växjö hela tiden kom tillbaka och kvitterade.
– Vår frälsare blev Dennis Sjöstedt som hittade rätt med vår segerboll efter 56.34. När Växjö gjorde 6–7 blev givetvis slutminuterna spännande. Växjö hade bland annat en boll som vi lyckades rensa bort på mållinjen.
I Höllviken utmärkte sig Christoffer Andersson med tre fullträffar.
– Klart att Christoffer och Dennis skall ha lite extra beröm. De två gör fem mål tillsammans. Vi är annars ett lag där vi är beroende av kollektivet. I kväll vägde laginsatsen tyngst, fortsatte Vidar Jonsson Wallin.
Gå till toppen