Dygnet runt

David Batra gör ytterligare en extraföreställning i Lund

Biljetterna till David Batras föreställning om hustrun Anna Kinberg Batra fortsätter att sälja slut. Förra veckan sattes fyra extraföreställningar in i Skåne. Nu sätts ytterligare en in – i hemstaden Lund.

David Batra och Anna Kinberg Batra.Bild: Claudio Bresciani/TT
I våras berättade komikern David Batra att han gör en humorföreställning om elefanten i rummet: att han är gift med en av Sveriges absoluta toppolitiker. Sedan dess har intresset för förställningen varit minst sagt högt.
Läs mer:David Batras föreställningar i Skåne slutsålda – extrashower sätts in
Från början släppte David Batra tre föreställningar på Lunds stadsteater mellan den 30 november och den 2 december. Sedan dess har extraföreställningar satts in flera gånger.
Förra veckan kunde Dygnet Runt berätta att David Batra utökade turnén med ytterligare elva föreställningar. Av dem var tre i Lund och en i Malmö.
Nu står det klart att det blir ytterligare en extraföreställning i Lund den 6 december, skriver David Batra på Twitter. Det blir även en ny extraföreställning i Göteborg den 16 december.
Föreställningen ”Elefanten i rummet – han som är gift med henne” hade premiär i Stockholm den 29 september och har fått fina recensioner i bland annat DN, Expressen och SvD.
Med alla extraföreställningar inräknat gör David Batra totalt 16 föreställningar i Lund och två i Malmö.
Håll koll på Skånes nöjesliv – följ Dygnet Runt på Facebook
Gå till toppen