Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Malmö

60 försäkringsjobb till Malmö

Gjensidige försäkring samlar privat försäljning och kundservice i Malmö. 60 jobb från Luleå flyttas.

Martin Jeppsson. Pressbild: Lars Svankjær.
Norskägda Gjensidiges ledning hoppas kunna erbjuda alla de berörda i Luleå anställning inom företaget på kontoret i Malmö.
”Genom att slå samman kontoren kan vi bli effektivare, förenkla verksamheten och även dra nytta av de funktioner inom Gjensidiges övriga affärsområden som finns på plats i Malmö. När vi samlar vår kompetens på ett ställe får vi möjlighet att skapa ett större center som kan göra större nytta för våra kunder. Detta är ett led i att skapa kritisk massa och stordriftsfördelar”, kommenterar Martin Jeppsson, privatmarknadschef för Gjensidige Sverige.
Även den del av Gjensidiges skadeverksamhet som i dag finns i Luleå flyttas till Malmö. Där, på Anna Lindhs plats, arbetar redan runt 100 medarbetare med försäljning, kundservice och skador. För tio månader sedan stände Gjensidige sitt Helsingborgskontor och flyttade samman sin skånska verksamhet till Malmö.
Läs mer: Försäkringsbolag stänger kontor i Helsingborg – flyttar till Malmö
Gå till toppen