Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Kvarnby kvar i division 2

Kvarnby blir kvar i division 2 även nästa år, sedan Oskar Zubac fått poetisk rättvisa för sin insats när han nickade in vinnande 2–3 efter att först nästan ha blivit syndabock då han med en kvart kvar skarvade in en Hässlehomshörna i eget mål till hemmaledning 2–1. Men slutet gott, allting gott.
– Skönt för honom förstås och riktigt härligt att ha avgjort på egen hand. Vi hade ett bra snack i halvtid när vi låg under med 1–0 och bestämde oss för att gå för det, att inte vara rädda att förlora bara vi gav oss själva chansen. Och det gjorde vi verkligen, kommenterade Kvarnbys tränare Ulf Jansson glatt.
Underläge med både 1–0 och 2–1 slutade alltså ändå med vinst för Kvarnby. Lite som säsongen i stort. Kvarnby var klart uträknat inför starten i våras.
– Det var många som inte trodde att vi skulle ta tio poäng ens. Men vi gjorde en riktigt bra vår och sedan har vi haft det tuffare i höst, men det gick ju ändå vägen. Otroligt kul. Det är kanske inte hela världen att trilla ur en serie, men det är mycket roligare att hänga kvar, log Ulf Jansson nöjt.

Division 2 södra Götaland HERR

2
IFK Hässleholm
  • (1-0)
3
Kvarnby IK

Målskyttar

    • Eddie Tran
    • Stefan Arnshed
    • Oskar Zubac
    Gå till toppen