Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Lunds BK får kvala till ettan

Det blev Lunds BK som knep kvalplatsen till division 1, sedan man gjort precis vad man skulle hemma mot tabellfyran Berga. Men det satt långt inne. Med ungefär en kvart kvar av matchen låg hemmalaget fortfarande under med 0–1, innan Kristian Mjörnman klev in i leken och blev något av en hjälte.
– Det är otroligt ändå, vi är så starka i andra halvlek och vi vet om det. Dessutom visade vi en härlig lagmoral idag, vi ville verkligen avgöra på egen hand, menade Lunds BK:s tränare Stefan Jansson, som tvingades ha både rutinerade Fredrik Karlsson och Admir Osmancevic på bänken från start efter skador.
– Det märktes, det knöt sig lite i spelet och vi hade huvudet kvar i förra matchen. När Fredrik och Admir kom in sista halvtimmen fick vi bättre fart.
Sista kvarten seglade Lunds BK om och vann till slut övertygande. Nu väntar kvalspel.
– Men först ska vi slicka såren lite, vi har haft lite skavanker på slutet. Men vi är i bra form, nio vinster på de tio sista matcherna känns bra, menade Stefan Jansson nöjt.

Division 2 södra Götaland HERR

3
Lunds BK
  • (0-1)
1
IFK Berga

Målskyttar

  • Kristian Mjörnman 3
    Gå till toppen