Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Vinst i betydelselös avslutning för Prespa Birlik

Prespa Birlik fick avsluta med en seger, något tränaren Almir Buhic var lättad över.
– Skönt efter att ha gjort två lite sämre insatser nu mot slutet. Idag agerade vi som ett lag igen, menade han.
Det var egentligen Prespa Birliks match från början till slut. Christoffer Levi satte 1–0 på frispark med halvtimmen spelad, Jesper Rindmo fyllde på till 2–0 efter en snabb inställning strax innan halvtid och när sedan Magnus Carlsson gjorde 3–0 på straff tidigt i andra, var matchen avgjord.
– Vi slarvade kanske lite mot slutet, men på det stora hela gjorde vi en bra insats, menade Almir Buhic, som inte tyckte att säsongens poängskörd riktigt speglade lagets prestation.
– Det är små marginaler. Vi hade flera matcher inte minst mot övriga topplag då vi kanske varit värda bättre utdelning och då hade läget varit helt annorlunda. Som det nu blev fick vi jaga hela hösten och hade inte marginal till ett enda misslyckande. Det blev en stor press.
Hur laget ska formeras nästa år, står ännu skrivet i stjärnorna i klubben som siktade på att gå upp direkt till ettan igen efter degraderingen ifjol.
– Jag vet faktiskt inte, men för egen del är det tajt med tid att vara tränare på den här nivån och samtidigt jobba heltid med annat och ha en familj att tillbringa tid med. Så vi får se hur det blir, menade Almir Buhic.

Division 2 södra Götaland HERR

0
Vimmerby IF
  • (0-2)
3
KSF Prespa Birlik

Målskyttar

    • Christoffer Levi
    • Jesper Rindmo
    • Magnus Carlsson
    Gå till toppen