Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Wimans blogg

Max Wiman: Guldtåget fortsatte till Norrköping efter lätt träning

Det var svårt att tänka sig att allmanackan hävdade att det var 15 oktober där vid nyanlagda plastmattan på plan nio vid stadion. Termometern visade 15 grader och det var ju nästan varmare än vissa sommardagar detta år.

Några MFF-spelare - som Magnus Wolff Eikrem och Erdal Rakip - tyckte det var mössväder, men samtidigt gällde shorts. Ett 25-tal supportrar kollade som vanligt in vad som skedde och noterade snabbt att Franz Brorsson saknades. Vi fick snabbt veta av Fredrik Stjernström att det var magsjuka som stoppade Brorsson. Vilket dock inte lär påverka startelvan, som garanterat blir densamma som senast.
Efter sedvanlig uppvärmning, kördes en spelövning, som ni kan kika på ett par minuter här.
Sen avslutades passet med lite fasta situationer och avslut och efter lunch rullade guldtåget vidare mot Norrköping bokstavligt talat. För MFF tog tåget till måndagsmatchen och efter middag där framme, var det upp till var och en om de tänkte sig att se mötet mellan Sirius och Djurgården.
Det förtjänar väl att påpekas att Norrköping vann vårens möte i Malmö med 2-1 efter två sena mål, när hemmasegern verkade tämligen given efter en bra spelmässig insats.
Läs alla artiklar om: Allsvenskan 2017: Norrköping-MFF
Gå till toppen