Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

MFF-podden: Bakom tjugonde guldet – spelarna, händelserna och historiska jämförelser

MFF-podden rundar av Malmö FF:s SM-guld-firande med att titta tillbaka på säsongen och jämföra den med de senaste årens guldupplagor.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog vänder och vrider på Malmö FF:s tjugonde SM-guld i det 133:e avsnittet av MFF-podden.
Från guldmatchen i Norrköping, och firandet som följde, går podden vidare med att jämföra årets guldlag med upplagor från tidigare år. Från 2010 och framåt – hur har gulden skilt sig åt? Finns det några gemensamma nämnare? Går det att rangordna dem?
Podden tittar också tillbaka på säsongen som gått. MFF har varit ett överlägset kollektiv, men vilka spelare har höjt sig över mängden? Vilka matcher kan man se tillbaka på som avgörande och säsongsdefinierande tillfällen?
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra podspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
De 80 första avsnitten MFF-podden finns samlade här. Från avsnitt 81 och framåt finns allting här.
Gå till toppen