Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Konkursförvaltaren i möte i dag med The Tivoli-intressenter

Stort intresse för att ta över verksamheten.

Advokat Anders Ripp, konkursförvaltare för The Tivoli.Bild: Sven-Erik Svensson
– Vi har haft kontakt med flera intressenter och vi kommer faktiskt att ha ett möte i dag, torsdag, med en av dem som anmält sitt intresse, säger Anders Ripp, advokat och konkursförvaltare för The Tivoli.
Han är fortsatt positiv till möjligheterna att få igång verksamheten igen.
– Ja, framförallt med tanke på att det är så många intressenter som hört av sig. Dessutom har jag varit i kontakt med hyresvärden som också är inställd på detta, säger Anders Ripp.
Vy över Helsingborg med Kärnan Rådhuset ångfärjan The Tivoli hamnBild: Britt-Mari Olsson
I torsdagens tidning publicerades även en annons från Wesslau Söderqvist advokatbyrå där man begär in anbud på verksamheten.
– Det gör vi för att hitta ännu fler intressenter, men det är också så att vi måste gå ut med den här informationen, säger Anders Ripp.
Några av de konserter som är inbokade sedan tidigare kommer att genomföras på The Tivoli. Och till helgen håller också Vinylbaren öppet.
– Vi har personal med lönegaranti och då går det att göra på det här viset. Sen tycker jag också att det underlättar övergången för en ny intressent om en del av verksamheten kan fortsätta utan avbrott, säger Anders Ripp.
Han konstaterar också att helsingborgarnas engagemang för The Tivoli är mycket starkt.
– Det är ett helt oerhört intresse. Det får jag bevis för varje dag.
Gå till toppen