Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kändistätt i biljettluckan på Hipp

Nina Persson, Thomas Öberg från Bob hund, Sakib Zabbar och Sven Boräng sålde biljetter till sin nya föreställning på Hipp under lördagen.

Idag släpptes biljetterna till vårens föreställning Vinnaren tar allt på Hipp. Thomas Öberg spelade trummor och sjöng utanför biljettkontoret.Bild: Peter Frennesson
Promenerade du längs Kalendegatan under lördagen och undrade varför Thomas Öberg från Bob hund plötsligt stod och spelade trummor?
Det beror på att biljettförsäljningen inför den stjärnspäckade föreställningen ”Vinnaren tar allt” har inletts. Även artisterna Nina Persson, Sakib Zabbar och Sven Boräng fick rycka in i Hipps biljettkassa.
Sydsvenskan har tidigare skrivit om föreställningen, som är ett samarbete mellan Malmö stadsteater och Medborgarbandet. Inspirationen kommer från The Citizens Band i New York, som Nina Persson var en del av. Den forna Cardigans-sångerskan är en av initiativtagarna till Medborgarbandet, som beskrivs som ”en ny rörelse som vill få människor, särskilt unga, att prata mer om demokrati, vad det innebär att vara medborgare och vikten av att bry sig om vårt samhälle”.
– Det finns så mycket svartmålande av framtiden redan och vi vill snarare inge hopp, har Nina Persson tidigare sagt i en intervju med Sydsvenskan om Medborgarbandet.
Vinnaren tar allt har premiär den 8 mars.
Gå till toppen