Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Malmö City klara för uppflyttning till trean

Efter vinster i de två inledande kvalmatcherna, kunde Malmö City gå in i matchen mot Osby och veta att man gick upp på ett oavgjort resultat. Nittio minuter plus tillägg senare var laget klart för spel i division tre nästa säsong efter att man spelat 2-2.
– Det har varit nervigt hela veckan - för min del. Jag har känt att spelarna trott att det är klart och flera har redan grattat oss eftersom vi vunnit tidigare matcher. Men vi var tvungna att kryssa eller vinna idag, sa Malmö Citys Kristian Legiec.
– När matchen startar blir det så som jag känt - ingen löper och spelarna tror vi är klara. Osby är riktigt bra i första och vi ligger under i halvtid. I den andra halvleken gör de 2-0 efter ett tag och då blev vi stressade. Vi höll koll på de andra resultaten, som gick vår väg och till sist kom även våra mål - så vi kunde avgöra på egen hand.
Härnäst väntar alltså spel i trean för Malmö City.
– Nu är det som en klump försvunnit ifrån magen. Det känns underbart och nu ska jag försöka hålla kvar mina spelare och även leta efter några nya. Men vi förtjänar att gå upp till trean så som vi spelat fotboll denna säsongen, sa Kristian Legiec nöjt.

Kval Div 3 grupp 12 HERR

2
Malmö City FC
  • (0-1)
2
IFK Osby

Målskyttar

  • Patrik Burda 2
    Gå till toppen